Naar boven Neem contact op

Over RETO


RETO
Nieuwegracht 13 (Route)
3763 LP Soest

Postadres
Postbus 448
3760 AK Soest

Telefoonnummer
035-60 323 05

E-mailadres
jobs@reto.nl

RETO is een SBB erkend leerbedrijf
Over RETO

Het ontwerpen en realiseren van weboplossingen op maat. Dat is onze corebusiness. Wie zijn wij? Wij zijn RETO. Een full-service internetbureau gevestigd in Soest. Wij leveren diensten aan het MKB, MKB + en aan overheden. Elke dag is bij ons anders. Onze werkzaamheden zijn gevarieerd, verrassend en uitdagend. Maar al die werkzaamheden hebben wel een gemeenschappelijke eigenschap; de sterke relatie met het internet.

Met ons bedrijf hebben wij de realistische ambitie om innovatief en vooruitstrevend te zijn. Maar onze kernwaarden zijn sinds onze oprichting in 2001 bewust onveranderd gebleven: ambitieus, perfectionistisch en professioneel, maar ook gezellig, informeel, servicegericht en flexibel. Met deze eigenschappen willen wij ons onderscheiden. Onze opdrachtgevers herkennen en waarderen onze kernwaarden. Zij schakelen ons in als dé specialist in internetoplossingen. Wij durven gerust te stellen dat wij alles weten van internet, maar wij willen graag samen met onze klanten ook meedenken hoe wij automatisering optimaal benutten in hun bedrijf of organisatie.

Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit het MKB, MKB + en de (semi-)overheid. We hebben de lokale kaasboerderij, een internationaal bedrijf als Inproba, VVV’s en diverse gemeentes in onze klantenportefeuille. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Ons team bestaat uit ervaren mensen, daarom kunnen wij een hoge kwaliteit van dienstverlening verlenen. Onze belangrijkste kernwaarde is onze persoonlijke benadering. Pas als u tevreden bent zijn wij het ook.